Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Έρανος για τον Βαζελώνα

Την Τετάρτη 11-6-2008 θα γίνει έρανος μέσα στο χωριό για τις εργασίες στο Βαζελώνα και την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης που θα γίνει στις 21-6-2008. Παρακαλείστε όλοι να συνδράμετε αναλόγως των δυνάμεών σας.
Οι χωριανοί που δεν μένουν στο χωριό και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να στείλουν χρήματα στους συγγενείς τους μέσα στο χωριό και αυτοί να τα δώσουν στον σύλλογο.
Για όλες τις προσφορές θα δοθούν αποδείξεις.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Το ΔΣ

2 σχόλια:

"ΠΟΝΤΟΣ" ΧΟΡΤΟΚΟΠΙΟΥ είπε...

Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε γιατί ο Βαζελώνας είναι το συνδετήριο κομμάτι του νέου χωριού με το παλιό. Πρέπει όχι μόνο να το διατηρήσουμε ζωντανό αλλά κάθε χρόνο να το βελτιώνουμε και να τον ομορφαίνουμε, γιατί αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας όλων των Χορτοκοπιτών.

Απαζίδης Λευτέρης είπε...

Όλοι θα βοηθήσουμε ανάλογα με τις δυνάμεις μας. Προσωπικά πιστεύω ότι πιο σημαντική είναι η προσφορά δωρεάν εργασίας. Επιτέλους να αναβιώσουμε τον θεσμό της προσωπικής εργασίας που τόσο πολλά προσέφερε στο χωριό μας. Όλοι ξέρουμε πως κατέβηκε το νερό από το μπεσελουκ και όλοι θυμόμαστε πως καθαρίζονταν τα αυλάκια. Μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα από τους άλλους (πχ Δήμος, Νομαρχία κτλ).